Regn, blæst og løbedag :(

Det er blevet efterår i Danmark!

I hver fald her i Fredericia. Det regner og blæser og min hjerne forsøger intenst at finde undskyldninger for ikke at løbe idag, selvom det faktisk er en løbedag.
Derfor har jeg gjort det eneste fornuftige der er at gøre på sådan en dag – jeg har shoppet!

Normalt kan jeg godt gå ind i en sportsbutik uden at købe noget men idag kom jeg til at gå ind i min yndlings sports butik.
Sådan en lille specialiseret, enkeltmands butik, hvor man er på fornavn med indehaveren og drømmer sig væk i produkterne.

Så jeg endte med at gå derfra med en halsedisse fra Vangard (halsedisser er et must for mig i den kolde sæsson og da jeg ikke umiddelbart kunne finde den fra sidste år ved at åbne skuffen med sportstøj kan enhver jo regne ud en ny var livsvigtig for mig).
Jeg er ret glad for det stof som Vangard og Craft bruger til mange af deres inderlag. Det er superblødt at have på og varmer udmærket.

På vej ud faldt jeg over et SpiBelt, som jeg har set på Youtube.
Jeg løber aldrig med min telefon, da jeg synes det er fjollet at udsætte sin telefon for det fremfor at købe et løbeur der er beregnet til strabadserne, men jeg mangler i den grad lommer i mine løbebukser til mine nøgler og engang imellem min pung. Sandt at sige bliver det nok ikke til så mange stop ved iskioskerne eller Rasmus Klump pandekagehuset på denne årstid, men manglen på lommer til min pung og dermed mulighed for en pandekage efter en løbetur har været til stor ærgelse for mig gennem sommeren.

Det bliver spændende at se om SpiBeltet lever op til mine forhåbninger og ikke mindst om mine hjerne kan tinges til at se bort fra lyden af regn mod mine vinduer idag.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s